Украинският президент Володимир Зеленски изрази съмнение относно декларираното вчера от

...
Украинският президент Володимир Зеленски изрази съмнение относно декларираното вчера от
Коментари Харесай

Зеленски се усъмни в обявения от Русия край на частичната мобилизация

Украинският президент Володимир Зеленски изрази подозрение по отношение на заявеното през вчерашния ден от Русия привършване на частичната готовност в страната, като съобщи по време на петъчното си видео послание, че „ неприятното показване на промосковските сили значи, че на Русия може да са нужни повече хора на фронта, съобщи Ройтерс.

Коментарът му пристигна, откакто съветският министър на защитата Сергей Шойгу по-рано съобщи, че набирането на 300 хи. резервисти за присъединяване във войната в Украйна е завършило.

„ Имаме информация, че врагът е приключил своята готовност, като че ли към този момент няма потребност да изпращаме нови талази съветски жители на фронта. Усещането на фронтовата линия е доста по-различно “, разяснява той.

„ Въпреки че Русия се пробва да усили натиска върху нашите позиции, като употребява наборници, те са толкоз зле готови и оборудвани, толкоз брутално употребявани от тяхното командване, че ни разрешава да предположим, че доста скоро Русия може да има потребност от нова вълна от хора, които да изпрати на война “, добави Зеленски.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР