Украинският президент Володимир Зеленски е създал паралелни канали за комуникация

...
Украинският президент Володимир Зеленски е създал паралелни канали за комуникация
Коментари Харесай

Съобщава се, че Зеленски създава директни връзки с висши украински командири, рискува да отстрани главнокомандващия армията Залужний

Украинският президент Володимир Зеленски е основал паралелни канали за връзка с командири на разнообразни клонове на армията, които заобикалят главнокомандващия Валерий Залужни, заяви сестринското издание на NV Украинска истина на 4 декември.

Предполага се, че паралелните канали са основани за връзка с командирите на Сухопътните войски Александър Сирски и на Военновъздушни сили Микола Олешчук.

Директният контакт с командирите форсира работата на президента, само че дестабилизира работата на началника на въоръжените сили, който научава някаква информация от формалните си подчинени едвам на съвещанията на Генералния щаб, написа УП.

Прочетете също: Партията „ Слуга на народа “ дава отговор на апела на депутата Безухла за оставката на Залужни

„ Виждате ли, от време на време наподобява, че Зеленски има два типа въоръжени сили: „ положителните “, командвани от Сирски и други любимци, и „ неприятните “, които са подчинени на Залужни “, сподели човек, непосредствен до Залужни.

„ Това е доста демотивиращо за основно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР