Украинският президент Володимир Зеленски благодари на САЩ за обширната им

...
Украинският президент Володимир Зеленски благодари на САЩ за обширната им
Коментари Харесай

Зеленски покани Тръмп да го придружи при посещение на фронтовата линия в Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски благодари на Съединени американски щати за обширната им военна помощ до момента и се обърна непосредствено за поддръжка и към някогашния президент Доналд Тръмп по време на речта си през днешния ден на Мюнхенската конференция по сигурността, съобщи ДПА.

Зеленски не засегна директно актуалната обсада на по-нататъшната помощ за Украйна от страна на американските републикански политици в Конгреса, макар че възнамерява да се срещне с водачите на Конгреса по време на срещата в Мюнхен.

Зеленски категорично предложения Тръмп - който нееднократно е изразявал песимизъм по отношение на по-нататъшната поддръжка на Съединени американски щати за Украйна - да посети страната му и да се запознае с нейната борба против съветската инвазия.

" Ако господин Тръмп желае да пристигна, аз съм подготвен даже да отида с него на фронтовата линия ", сподели Зеленски. " Трябва да покажем на хората, които вземат решения, какво значи това ”, сподели Зеленски.

Той също по този начин съобщи, че всички други американски политици също са добре пристигнали.

" Аз го поканвам обществено, само че това зависи от неговите стремежи, несъмнено ", сподели Зеленски за поканата си към Тръмп. " Ние сме подготвени ", посочи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР