Украинският президент Владимир Зеленски, каза, че всеки ден от тази

...
Украинският президент Владимир Зеленски, каза, че всеки ден от тази
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Ако Киев падне, Русия ще покори половината Европа

Украинският президент Владимир Зеленски, сподели, че всеки ден от тази война украинските бойци " се държат с хватка на булдог ". Това съобщи той след срещата си с американския си сътрудник Джо Байдън в Белия дом, оповестява УНИАН. 
 
" Те гризат и задушават съветските окупатори, доколкото е допустимо. Никога до момента съветската тирания не е срещала толкоз мощна опозиция. Никога повече Русия няма да може да унищожи друга нация ", написа той.
 
Зеленски сподели, че описът на съветския президент Владимир Путин със страни за заличаване е дълъг и в случай че Украйна падне, половината Европа ще бъде изложена на риск да попадне в областта на въздействие на Москва.
 
" Сега Путин има друг лист с цели. Вместо да диктува условия на Америка, Европа и целия свободен свят, Путин е заставен да се унижава, като персонално приема делегация от Пхенян и се пробва да откри снизхождение на Техеран. Това показва неговата явна уязвимост ", сподели президентът.
 
Той напомни, че Украйна заплаща най-високата цена за отбрана на свободата и световната сигурност.
" Всеки ден и всяка нощ Русия продължава своя гнет с ракети и ирански дронове. Но всеки ден нашето единение остава мощно. Вие стоите с нас. Ние знаем, че няма да паднем. И виждаме по какъв начин нашата независимост поддържа хватката на булдог ", акцентира украинският президент. 
 
" Ние сме уверени, че други " нации няма да би трябвало да изпращат армиите си в тази борба. Украйна е в положение да приключи тази война с победа, която ще бъде нашата обща победа. Днес това не е империята на злото, а единствено неналичието на единение, което може да сложи свободата на колене ", добави Зеленски. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР