Украинските власти съобщиха за трима загинали при среднощния руски обстрел

...
Украинските власти съобщиха за трима загинали при среднощния руски обстрел
Коментари Харесай

Трима убити при руски обстрел в Украйна

Украинските управляващи оповестиха за трима починали при среднощния съветски обстрел в Украйна.

Атакуващи дронове още веднъж бяха ориентирани още веднъж към Одеса.

Двама цивилни са били убити при съветски обстрел с реактивни системи за залпов огън в Купянск, Харковска област и още един човек в Черниговска област, съгласно информация от локалните управляващи.

При удар против град Чухуев, близо до регионалния център Харков, са били ранени двама души. Нанесени са вреди на жилищна постройка и магазин.

Малко преди среднощ в черноморския град Одеса отекнаха детонации, само че към момента няма повече информация от локалните управляващи.

Украинският президент Володимир Зеленски ще се срещне през днешния ден в Истанбул с турския си сътрудник Реджеп Ердоган. Сред главните тематики на диалозите е подновяването на зърнения кулоар в Черно море. Анкара се пробва да убеди Москва да се върне в съглашението, само че Русия е недоволна от условия за експорт на съветски храни и торове.

Междувременно представители на 28 страни, най-вече министри на защитата и на външните работи, са създали военни проекти на срещата за Украйна в Париж, оповестява БНР. Те обгръщат боеприпасите, планирането на запасите, киберстратегията, отбраната на границите и защитата на уязвимите страни, както и оповестената от френския президент нова коалиция за доставката на ракети със междинен и отдалечен обхват за Киев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР