Украинските въоръжени сили продължават контраофанзивните операции в Източна Украйна, подлагайки

...
Украинските въоръжени сили продължават контраофанзивните операции в Източна Украйна, подлагайки
Коментари Харесай

Украйна усилва натиска върху руските сили в Донбас

Украинските въоръжени сили не престават контраофанзивните интервенции в Източна Украйна, подлагайки на все по-силен напън съветските позиции и логистични линии в източната част на Харковска област, северната част на Луганска област и източната част на Донецка област. Това написа през днешния ден във всекидневната си сводка за хода на войната " Институтът за проучване на войната ".

Базираният във Вашингтон мозъчен концерн цитира неназовани съветски източници, че украинските сили не престават сухопътните си интервенции югозападно от неотдавна отвоювания град Изюм в Харковска област, покрай град Лиман, Донецка област, и на източния бряг на река Оскол, Харковска област. Според тези известия съветските сили са били принудени да се изтеглят от някои региони в Източна Украйна и да укрепят позициите си в други.

Руските сили в Източна Украйна евентуално ще имат проблеми със задържането на отбранителните си линии, в случай че украинските войски продължат да настъпват още по на изток, предвижда " Институтът за проучване на войната ".

Британското военно разузнаване регистрира, че Русия изпитва все по-сериозни проблеми с дефицит на военнослужещи в Украйна. Почти несъмнено е, че в Украйна ще бъдат изпратени кадети, чието образование е било ускорено, написа през днешния ден във всекидневната сводка, оповестена в Туитър акаунта на министерството на защитата на Англия. Тя загатва и оповестения в интернет видеозапис, на който шефът на частната съветска военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин, доближен на президента Владимир Путин, вербува пандизчии да отидат да се борят в Украйна, като им дава обещание в подмяна понижаване на присъдите и парични тласъци.

Тези развития навеждат на мисълта, че при тази рецесия с липса на бойци Русия евентуално изпитва най-остър дефицит на пехотинци и младши командири, отбелязва английското военно разузнаване.

Българска телеграфна агенция

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР