Украинските националисти се опитаха да взривят атомна електроцентрала в Украйна

...
Украинските националисти се опитаха да взривят атомна електроцентрала в Украйна
Коментари Харесай

Украинец: Украинските националисти се опитаха да взривят най-голямата атомна АЕЦ


Украинските националисти се пробваха да взривят атомна електроцентрала в Украйна преди настъплението на съветската войска. Това съобщи чиновник на Държавната гранична работа на Украйна Александр Александрович Диденко във видео послание.

Украинският граничар, дружно с 19 негови сътрудници, са отказали да се подчинят на заповедите на киевските управляващи и обявиха, че украинските специфични служби приготвят провокация в АЕЦ в Запорожие преди офанзивата на съветската войска. Целта на терористичния акт е била да упрекна Русия в обстрел на атомната електроцентрала и информативен скандал за нея. За това споделя Александър Диденко във видео.

Украинският граничар също оповестява, че украинските националисти стрелят в гърба на бойци и цивилни украински армии, които се пробват да излязат от обкръжените градове. Диденко споделя, че в този момент измежду националистите на фронта към този момент има нарушители, които президентът Зеленски пусна от пандиза, с цел да сплашват цивилни и да правят провокации под прикритието на съветски военни. Сега атомната електроцентрала в Запорожие е взета под отбраната на съветските военни.

Изчточникът, изпратил видеото пожела да остане неизвестен, по тази причина не може да се откри достоверността на записа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР