Украинските дронове Magura V5 с ракети R-73 променят играта в

...
Украинските дронове Magura V5 с ракети R-73 променят играта в
Коментари Харесай

Defense Express: Украинските дронове Magura V5 с ракети R-73 променят играта в битката срещу руския Черноморски флот

Украинските дронове Magura V5 с ракети R-73 трансформират играта в борбата против съветския Черноморски флот.

С появяването на отдалечено управляеми системи за противовъздушна защита украинската войска може освен да нападна съветски кораби с „ рой “ военноморски дронове-камикадзе, само че и да ги пази от въздушни удари.

Ударът на украинския морски дрон Magura V5 с ракети въздух-въздух R-73 по съветския катер Mongoose е първият прочут случай на потребление на многоцелеви морски дрон в борба против съперник в морето. Порталът написа за това по какъв начин появяването на сходни дронове ще промени войната против Руската федерация в морето.

" Нека стартираме с обстоятелството, че Magura V5 с P-73 е първият въоръжен военноморски дрон разполагаем на украинските отбранителни сили. Дори в случай че функционалността на тази безпилотна лодка не е изцяло известна - или камикадзе с противовъздушна защита система или просто дрон за прикриване на рой " камикадзета ", въпреки всичко това е най-новото и значимо оръжие, което значи увеличение на опциите на страната ни в противоборството с съветския Черноморски флот ", се споделя в известието.

Както беше маркирано, към този момент е прочут случай на първото действително потребление на многоцелеви морски дрон в морето против съперник. Съединени американски щати и Турция също имат разработки на многоцелеви въоръжени безпилотни кораби и катери, само че към момента не са ги тествали на процедура.

Освен това Magura V5 с P-73 може да се смята за първата в света система за противовъздушна защита с дистанционно управление, даже в случай че е предопределена единствено за дребен обхват. Преди него такива разработки не е имало на никое място по света.

Според анализаторите може да се допусна, че въоръжените сили на Украйна са най-малкото покрай способността освен да нападат значими цели с " рой “ военноморски дронове-камикадзе, само че и да ги прикриват с многоцелеви безпилотни катери. Това ще усили натиска върху съветския Черноморски флот и ще понижи заканите за Украйна.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР