Украински дрон е бил свален днес в района на Керч,

...
Украински дрон е бил свален днес в района на Керч,
Коментари Харесай

Украински дрон стигна до Кримския мост

Украински дрон е бил свален през днешния ден в региона на Керч, в най-източната част на анексирания от Русия украински полуостров Крим, откъдето стартира Кримския мост, свързващ полуострова с Краснодарския край в Русия.

" По предварителни данни, на огромно разстояние от Кримския мост е бил свален украински безпилотен (летателен апарат). Няма жертви и опустошения ", написа в " Телеграм " Владимир Рогов, член на основния съвет на военно-гражданската администрация на Запорожка област.

ТАСС показва, че не разполага с формален коментар от страна на назначените от Русия управляващи в анексирания Крим.

По предварителни данни се е задействала системата за противовъздушна защита в Керч, заяви по-рано довечера консултант на ръководителя на " съветската република " Крим.

Олег Крючков написа в " Телеграм ", че " няма заплаха за града и за (Кримския) мост ".

От пресслужбата на администрацията на Керч, в най-източната част на анексирания от Русия украински полуостров, означиха, че " звукът е бил сходен гръм и са се присъединили алармите на колите ".

" Движението (по Кримския мост) се прави в естествен режим, всичко е наред ", сподели пред ТАСС представител на съветската федерална пътна администрация.

В обществени мрежи през днешния ден се появиха фрагменти, на които се чуват гърмежи. Твърди се, че видеозаписът е бил изработен в Керч. Местни поданици оповестиха за две детонации.

В последно време Крим явно става сцена на партизански дейности от украинска страна. Миналата седмица гърмежи раздрусаха военновъздушната база " Саки ", а във вторник отекнаха детонации в оръжеен склад край град Джанкой. Киев не е обявявал публично, че стои зад тези произшествия, само че има редица индикации, че те са били провокирани съзнателно.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР