Украинската противовъздушна отбрана свали всичките 14 дрона Шахед, изстреляни от

...
Украинската противовъздушна отбрана свали всичките 14 дрона Шахед, изстреляни от
Коментари Харесай

Украйна свали 14 дрона през изминалата нощ, Русия - три апарата над Крим

Украинската противовъздушна защита смъкна всичките 14 дрона " Шахед ", изстреляни от съветските сили през миналата нощ, оповестиха през днешния ден военновъздушните сили на Киев, представени от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Украинските военновъздушни сили показаха в изказване, че офанзивата против централните, югоизточни и западни области на Украйна е траяла от 20:00 ч. през вчерашния ден до 3:00 ч. през днешния ден. Засега не се оповестява за жертви и обилни вреди.

Военновъздушните сили на Украйна споделиха също, че съветската войска е изстреляла ракета Х-22 по югоизточната Запорожка област, само че ракетата не е достигнала задачата си и е паднала в поле.

Руската противовъздушна защита унищожи три украински безпилотни летателни апарата (БЛА) над Кримския полуостров, заяви на собствен ред министерството на защитата в Москва, представено от Ройтерс.

" Осуетен е опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с БЛА против обекти на територията на Русия ", съобщи ведомството. " Три украински БЛА бяха унищожени над Република Крим от противовъздувната защита. "

Русия анексира Крим през 2014 година Украйна споделя, че няма да спре, до момента в който и последният съветски боец не напусне територията ѝ. За Москва Крим към този момент е част от Русия.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР