Украинската посланичкаПолзвайки предоставеното от БТА право на отговор Посолството на

...
Украинската посланичкаПолзвайки предоставеното от БТА право на отговор Посолството на
Коментари Харесай

Отговор на посолство на Украйна на статията на БТА „Десетки хиляди украинци в наборна възраст бягат от страната си, за да не отидат на фронта“

Украинската посланичка

Ползвайки предоставеното от Българска телеграфна агенция право на отговор Посолството на Украйна  иска да подчертае, че в условия на хибридната война на русия против Европейския Съюз и груповия Запад, осведомителните и психически офанзиви остават значим инструмент на незаконния съветски режим и страната терорист.

Фокусът на съветската агитация на настоящия стадий, когато съветската войска навлиза във етапа на позиционна война, е върху дискредитирането на Украйна, подкопаването на имиджа и бойния дух на украинците, които пазят страната си. Целта й е поддържането на песимистични и деструктивни настройки освен в Украйна, само че и по света.

Отделните статистически обстоятелства, описани в публикацията, по никакъв метод не корелират с титаничните старания на украинския народ, който към този момент 640 дни пази страната си от съветската окупация и заличаване. Украинските жители, дами и мъже, отбраняват  и освобождават  суверенната територия на Украйна, в границите на приетите от интернационалните  партньори граници към 1991 година

За възобновяване на националния суверенитет и териториалната целокупност, което е несъмнено в Конституцията на Украйна, се борят освен военни, само че и студенти, лекари, юристи, спортисти и артисти. Сред бранителите са над 60 000 дами, които служат в редовете на Въоръжените сили на Украйна. След 24 февруари 2022 година повече от 2,5 милиона украински жители се върнаха в Украйна. 

Военното управление възнамерява всички интервенции, поддържа хора и настъпателен капацитет. Силите за защита на Украйна работят премерено и оптимално дейно, унищожават вражеска бойна техника, логистика и персонален състав на съперника. 

През последните месеци благодарение на интернационалните сътрудници Украйна завоюва редица значими победи: възвърне „ зърнения кулоар “, аргументи провали на съветския флот, стартира да освобождава левия бряг на Днипро и реализира прогрес по въпросите на европейската и евроатлантическа интеграция. На последната среща на Рамщайн 20 страни от НАТО се сплотиха в нова коалиция за наземна противовъздушна защита за Украйна, водена от Германия и Франция.

В отговор на това кремъл продължава да основава дезинформацията, фалшификатите, терора и изнудването.

кремъл приготвя нова зимна акция на гнет против целия украински народ – следващ опит за заличаване на инфраструктурата на Украйна през зимния интервал. През последните няколко дни русия извърши няколко огромни ракетни офанзиви и масирани офанзиви с ударни дронове, сплашвайки най-вече мирни дами и деца в градове и села, разрушавайки жилища, къщи, учебни заведения и детски градини, пробвайки се да им отнеме вода, светлина и топлота.

След като загуби към този момент над 300 000 души персонален състав, съветският незаконен режим не стопира да се пробва да излъчва подправените си разкази, че Украйна има „ виновност “ за това, че русия я е нападнала.

Пълното игнориране на причинно-следствената връзка, подмяната на понятия и обстоятелства няма да оказват помощ на режима в кремъл да се показа за „ миротворец “ след направените закононарушения и кръвопролития в Украйна. Всички закононарушения на съветската федерация против украинския народ се документират и възобновяване на справедливостта е взаимна задача на интернационалната антипутинска коалиция. Както и взаимната задача на демократичните страни по света е да се спре агресорът и терорист и да се подсигурява спазването на интернационалния юридически ред за връщане на мира, което е главната задача на Формулата за мир на президента на Украйна.

Ползвайки се от случая Посолството на Украйна желае да искаже огромни благодарности на Република България и българския народ за всестранна поддръжка на Украинска страна и украинския народ в продиводействие против въоръжнна експанзия, в политическо, финансово, отбранително и хуманитарн измерение.

(Текстът е оповестен без редакторска интервенция. Русия и Кремъл са написани с дребни букви в текста на украинското посолство  - бел. " Гласове " )

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР