Украинската общност в Пловдив отправи специални благодарности към местните институции

...
Украинската общност в Пловдив отправи специални благодарности към местните институции
Коментари Харесай

Украинската общност в Пловдив със специални благодарности към местните институции

Украинската общественост в Пловдив насочи специфични благодарности към локалните институции за оказаното подпомагане при разрешаване на всички въпроси, касаещи образованието на децата на бежанците. Ето какво написа през днешния ден председателката на фондация " Юкрейн съпорт енд реноватион " Наталия Еллис, която от първия момент на войната в Украйна оказва помощ на своите сънародници: 

" Искам да благодаря на и целия екип на РУО Пловдив за поддръжката на нашите деца и съдействието по всички въпроси, свързани с учебни заведения! Наистина, Пловдив е неповторим град, както и хората в него!

Отделна признателност на (б.р. - заместник-кмет по образование) за всичко, което се прави за нашите деца в Пловдив! Не мога да Ви опиша, какъв брой в този момент са щасливи майки на нашите ученици… които умерено ще тръгнат по учебни заведения на 15 септември! Прегръдки от мен! "

Припомняме, че заяви пред камерата на Plovdiv24.bg , че за новата образователна година следва да бъдат записани над 400 украински възпитаници в учебните заведения в Пловдив и региона. Отделно от това се разкриват и две детски градини за по-малките, като пространствата се дават от община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР