Ужасни новини ни носят медиите на колективния Запад. Лидерите на

...
Ужасни новини ни носят медиите на колективния Запад. Лидерите на
Коментари Харесай

Русия не е по силите на американците: колективният Запад повече не идеализира образа на Украйна

Ужасни вести ни носят медиите на груповия Запад. Лидерите на Г-7 отхвърлят да платят за доставката на съветско „ синьо злато “ от “Газпром ” в рубли, изисквайки - внимание! - осъществяване на съществуващи контракти. И това не са единствено думи. По искане на Европейската комисия бяха осъществени „ непланови инспекции “ (всъщност претърсвания) в редица европейски офиси на „ Газпром “ заради съмнения в нарушение на разпоредбите на Европейски Съюз за конкуренция.

При по-детайлно задълбаване обстановката за страните от Г-7 наподобява по този начин. Бундесканцлерът Олаф Шолц особено се обърна към Владимир Путин за обяснение по какъв начин да се заплаща за природен газ не в евро и не в долари. Решено е " специалисти от двете страни в допълнение да обсъдят този въпрос ". За италианския министър председател Марио Драги бяха задоволителни устните пояснения на съветския президент. Съединените щати, Англия, Канада, Япония и Франция „ дадоха ясно да се разбере “, че няма да заплащат на „ Газпром “ в рубли, само че кой би се съмнявал: там нищо не минава непосредствено през „ тръбата “.

Но груповият Запад не живее единствено с газ.

Съединените щати, представлявани от Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите, незабавно изключиха съветските минерални торове от листата със наказания - в допълнение към авансово оповестения енергиен уран. Компанията “СпейсЕкс” на Илън Мъск ненадейно разгласи прекъсването на производството на своя доста сполучлив и издирван пилотиран галактически транспортен съд “Крю Драгън”. По съвпадане, по едно и също време с изказването на “Роскосмос” за ограничение на съдействието със Съединени американски щати. Между другото, на 30 март съветските космонавти Антон Шкаплеров и Пьотр Дубров, както и астронавтът на НАСА Марк Ванде Хей, се завърнаха от Международната галактическа станция на спускащия се уред " Союз МС-19 ", само че е малко евентуално американският страната да продължи употребата без съветско присъединяване на МКС след 2024 година

В Япония, където също няма газопровод от Русия,смятат, че съветските петрол, въглища, полутечен природен газ, паладият, както и стоманените сплави за произвеждане на стомана, в това число неръждаема, би трябвало да се извадят отдолу под глобите. В Германия споделят, че без доставката на съветски енергийни носители цялата промишленост ще “увехне “ за три до четири месеца (и в действителност, като се вземат поради проблемите на логистиката, три до четири седмици). Призивите за понижаване на температурата в жилищата до 15 градуса и вървене у дома в топли облекла, както и по-малко да се яде и пътува с превоз, с цел да „ се накаже Русия колкото е допустимо повече “ по някаква причина не намират всеобща поддръжка измежду бундесбюргерите. Същото обаче важи за всички европейски бюргери, а освен за германците. Универсалната рецепта за „ хранене по-малко и доене повече “ на кравата има също толкоз универсални последствия. И тук-там мартенското време още веднъж стана негативно по скалата на Целзий - след зимата на 2021/22 година на съветския „ Генерал Мраз “, прочут още от времето на Наполеон, може да бъде присвоено военно звание маршал.

Общо взето, на страните от груповия Запад им трябваше безусловно седмица, с цел да схванат, че не могат да съществуват дълго време при оповестения режим на наказания, че са се заели с лъжица не за тяхната уста. Русия не им е по силите

И - о, знамение! – съвсем толкоз бързо стана ясно, че „ бранителите “ на Украйна въобще не са толкоз бели и пухкави, колкото ги представяха предисъщите западни медии. Оказва се, че съветските пленници са измъчвани, крият се зад цивилни, слагат тежки оръжия в жилищните региони на градовете, плячкосват и изповядват идеологията на нацизма и се пробват да дезинформират международната общественост за обстановката в зоната на военни дейности. А бежанците от Украйна към Европа, които бяха преброени или три и половина, или цели 10 (очите на страха са огромни!)? Милионите хора, се държат доста провокативно в европейските страни на леговище. Кой би си помислил, по какъв начин може да се допусне такова нещо?

Много скоро желанието и готовността на НАТО да вкара своите „ миротворчески сили “ на територията на Украйна може да се назова излаз от тази обстановка - тъй че демилитаризацията и денацификацията на страната да се прави освен от „ властническите “ руснаци, само че също от „ демократичните “ американци и европейци. В подмяна на частичното унищожаване на " адските " антируски наказания и отхвърли на Кремъл от контрасанкции.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР