Страхотно вирусно видео, обикалящо онлайн, разкри очевидния страх на кандидата

...
Страхотно вирусно видео, обикалящо онлайн, разкри очевидния страх на кандидата
Коментари Харесай

Доналд Тръмп „се държи като Далек“, докато се хваща за парапети поради „страх от стълби“

Страхотно вирусно видео, обикалящо онлайн, разкри очевидния боязън на претендента за президент и наказания нарушител Доналд Тръмп от стълби и стъпала, съгласно специалист по езика на тялото.

Клипът улавя всеки изнервящ миг, до момента в който Тръмп усърдно се придвижва надолу по стъпалата, хващайки парапета за опора и правейки всичко по силите си, с цел да избегне спъването – неточност което съгласно критиците би било най-лошият му призрачен сън в този миг, евентуално излагайки го като слаб и уязвим. Въпреки че феновете може да са забелязали Тръмп да слиза внимателно по стълбите на частния си аероплан преди предизборно събитие за първи път в събота, гуруто на езика на тялото Джуди Джеймс сподели на Mirror, че това не е ново държание за него, предполагайки, че това е нерешителност до същински боязън.

„ Разбира се, че Тръмп към този момент обича да се хваща за ръкохватките, до момента в който се доближава до огромното гласоподаване. Ухапванията с взор се броят повече от ухапванията на звука по време на политическа кампани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР