Ужасен беше понеделникът на Деян Донков, видя HotArena. Не стига,

...
Ужасен беше понеделникът на Деян Донков, видя HotArena. Не стига,
Коментари Харесай

Деян Донков бори махмурлука със зелев сок

Ужасен беше понеделникът на Деян Донков , видя HotArena .

Не стига, че главата му се пръскаше от болежка, ами спука и гума на велосипеда си. Заради повредата страдащият от тежък махмурлук артист трябваше да бута колелото си по протежението на централната столична улица „ Гурко ”.

Звездата на нашумялата режисура „ Калигула ” въртеше навъсен педалите , когато нещо от велосипеда му внезапно стартира да свисти. Минута по-късно задната гума се спаружи до капла и дегизираният с тъмни очила и плетена шапка абсурден актьор трябваше да продължи пеш. Ядосан, Динката прокле на всеослушание малшанса си и пръхтейки забута с ръце разваленото транспортно средство. 

Стигнал с огромен напън до оживената ул. „ Раковска ”, ядосаният на целия свят Донков звънна на някого по телефона. „ Ела ме вземи с колата ”, заръча той на събеседника си и изясни къде се намира. После хвърли велосипеда на тротоара и се запъти към близката бакалия, с цел да си купува зелев сок за изтрезняване .

От напитката срещу махмурлук той взе цялостен литър.  

43-годишният мъж на Радина Кърджилова и различен път е изпадал в тежки обстановки на пътя, напомнят осведомени. Преди време той пропадна с колата си „ Мини купър ” в шахта на прясно ремонтирана улица в Банско, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР