Уискито има невероятно силен аромат- може би най-сложният за небцето

...
Уискито има невероятно силен аромат- може би най-сложният за небцето
Коментари Харесай

Как да съчетаем правилно уиски с храна


Уискито има необикновено мощен аромат- може би най-сложният за небцето от всички типове питиета, оповестяват от foodpanda. Уискито е най-вече запасът за уиски от Съединени американски щати и Ирландия, в това число и "Бърбън", който има доста характерни критерии за произвеждане. Съществуват и някои вкусни японски уиски, които се придържат към шотландския способ на филтрация и разнообразни инкарнации съществуват по целия свят.

През последните години японците печелят повече награди като побеждават шотландците в производството на високоалкохолната напитка, с помощта на комбинация от обичаи и нововъведения в техниките.

Любопитен факт е, че хората са скептично настроени към комбинирането на храна с уиски. Дегустаторите непрестанно се пробват да потвърдят, че това пиво се комбинира отлично с индийска или италианска храна.

Силните на усет и % алкохол уиски си отиват с миди, бекон, мрачен шоколад, хайвер, пушена сьомга и сини сирена.

Богатите пълнозърнести уиски, отлежали в бъчви от европейски дъб се комбинират с пържени храни, мощно сладки десерти, печени десерти и пайове.

Уиски със приблизително тяло са подобаващи за консумация с пушена скумрия, стриди, патица, черен дроб, фазан и тресчица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР