Уилям Мейлис е гений. На 7 месеца, той вече говори с

...
Уилям Мейлис е
гений. На 7 месеца, той вече говори с
Коментари Харесай

11-годишен гений твърди, че Бог съществува, а Стивън Хокинг греши

Уилям Мейлис е гений. На 7 месеца, той към този момент приказва с цялостни фрази. Малко преди втория си рожден ден, момчето събира числа, а на 2-годишна възраст към този момент ги умножи.Уилям в този момент е на 11 години. Той влиза в Университет „ Карнеги Мелън “ предходната есен, тъй като желае да стане астрофизик (HiddenTruth.site).Син е на гръцкия проповедник Питър Мейлис, който възпитава Уилям във религия в Бога. Младият учен иска да употребява науката, с цел да потвърди, че Бог съществува. Това е неговата мисия.Титлата „ Гений “ за младия Уилям стана публична, когато Джоан Рутсатц, психолог от Университета в Охайо, обяви това. Момчето приключва гимназия на 9-годишна възраст, а през юли 2018 година, става най-младият ученик на колежа.

 w1 1 - 11-годишен талант твърди, че Бог съществува, а Стивън Хокинг бърка
Момчето-гений от Пенсилвания, не се опасява да оспори откритите хрумвания. Уилям твърди, че може да потвърди, че Айнщайн (Albert Einstein) и Стивън Хокинг (Stephen Hawking) бъркат, когато става въпрос за произхода на Вселената.Младият астрофизик споделя, че не е склонен с някои от техните открития. По-специално, той не е склонен с изказванието им, че няма Бог. Учени като Хокинг са се оповестили за атеисти.Хокинг един път написва следното:
„ Преди да разберем науката, естествено е да имаме вяра, че Бог е основал Вселената, само че в този момент науката предлага по-убедително пояснение. Това, което имах поради под „ в случай че познавахме Божия разум “, е, че ние ще знаем всичко, което Бог ще знае, в случай че съществува. Но това не е по този начин. Аз съм безбожник. “Въпреки това, младият Уилям има вяра, че е по-логично да се каже, че има Бог, в сравнение с, че няма. Той се надява да потвърди, че единствено „ външната мощ ” може да сътвори Вселената и по този метод да удостовери, че Бог съществува. Използвайки елементарна логичност, той очертава своята обща концепция:„ Атеистите се пробват да потвърдят, че няма Бог. Но, в реалност лишава повече религия, с цел да се има вяра, че няма Бог, в сравнение с да се има вяра, че има Бог … Защото има повече смисъл, че нещо е основало Вселената, в сравнение с, че Вселената е била основана от единствено себе си. Нужна е повече религия, с цел да се каже, че Вселената се е основала, в сравнение с да каже, че нещо е основало Вселената, тъй като е по-логично. ”

 w2 1 - 11-годишен талант твърди, че Бог съществува, а Стивън Хокинг бърка
В изявление за Hellenic College Holy Cross, Уилям изяснява това по-подробно:„ Знаем, че Вселената има възраст, нали? 13,8 милиарда години. Така, преди 13,8 милиарда години, цялата Вселена е сведена до парченце, по-малка от кварк (сингулярност). Обаче, в случай че гравитацията постоянно работи, това е: в случай че скочиш от тази постройка, ще паднеш след 15 секунди. Но, ще паднеш незабавно, затова, в случай че гравитацията постоянно работи и сингулярност постоянно има.Четете още: Атеистите имат доста повече знания за религията, в сравнение с вярващите в нея Тогава, Вселената не би трябвало да бъде „ стара “, тя би трябвало да бъде „ безпределно остаряла “. Но, тя не е, тя е на 13,8 милиарда години. И „ нещо “ не може да пристигна от „ нищо “, тъй като би трябвало да съществува, с цел да може да съществува, което е нелогично. По този метод, нещо друго би трябвало да е основало Вселената и това е нещота, което смятам за Бог. ”Докато доста от неговите връстници прекарват учебните си дни с летящи хартиени самолети, в класната стая или чакайки почивката през уикенда, Уилям обмисля големите проблеми на живота и Вселената. Той споделя, че откакто „ потвърди съществуването на Бог “, желае да продължи да учи.

 w3 2 - 11-годишен талант твърди, че Бог съществува, а Стивън Хокинг бърка
„ Не знаем толкоз доста. Има още повече неща, които не знаем, че не знаем! ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР