УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Почти комичното изтичане на Кейн

...
УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Почти комичното изтичане на Кейн
Коментари Харесай

Австралия 13-2, когато Нова Зеландия отвръща на удара късно в Ден 2 от първия тест по крикет

УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Почти комичното приключване на Кейн Уилямсън за втора топка беше едно от многото неуспехи, претърпени от Нова Зеландия на втория ден от първия тест в петък, защото изостана с 217 ръна зад Австралия.

Това беше до самия завършек на деня, когато Австралия удари за повторно, откакто пропусна шанса с цел да накара Нова Зеландия да продължи. Тим Саути отхвърли Стив Смит и Марнус Лабушагне, с цел да има Австралия 13-2 във втория ининг, откакто водеше с 204 в първия.

При пънове Усман Каваджа не беше навън, а нощният надзирател Нейтън Лайън не беше 6 на открито. Лион беше изтърван с неточност от Тим ​​Саути на последната топка за деня.

Смит беше навън за патица до третата топка от ининга, хвърлена от Саути, и Лабушагне падна от Саути в петия оувър за 2. След като падна за 1 в първия ининг, това беше най-ниският общ резултат на Лабушагне в тест в кариерата си. Те бяха 12-ият и 13-ият уикет, които паднаха денем, което в множеството случаи не беше по пътя на Нова Зе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР