УЕФА разпространи официално изявление след днешния пореден видеоконфертен разговор с

...
УЕФА разпространи официално изявление след днешния пореден видеоконфертен разговор с
Коментари Харесай

УЕФА е категорична за бъдещето на efbet Лига и всички първенства, има и специални случаи

УЕФА популяризира публично изказване след днешния следващ видеоконфертен диалог с представители на 55-те членуващи федерации. По време на полемиката са били показани другите благоприятни условия за конфигурирането на календара, които са изготвили съответните комисии. Най-важното от днешната позиция е, че европейската централа е издала " безапелационна рекомендация " всички вътрешни шампионати и шампионати да завършат. Вече обаче се загатва и за " специфични случаи ", при които естественият свършек на някои шампионати и лиги е възпрепятстван. За тези обстановки УЕФА ще изготви протокол по какъв начин да се действа, с цел да се дефинират участниците в евротурнирите от тези страни.

В четвъртък се чакат доста повече вести, защото тогава има съвещание на Изпълнителния комитет на УЕФА, който би трябвало да одобри съответни решения.

Според информация на " Скай спортс " на днешната среща нито една федерация не е поискала позволение от централата за това да приключи своето елитно състезание. Ако някоя асоциация реши своеволно да приключи своя шампионат, без да е помолила за позволение, то това може да докара до изваждане на тимовете от съответната страна от присъединяване в евротурнирите.
A variety of calendar options were presented to UEFA's member associations today, covering both national team and club competition matches.

Full statement:
— UEFA (@UEFA) April 21, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР