Уебсайтът на щатската съдебна агенция на Пенсилвания е бил засегнат

...
Уебсайтът на щатската съдебна агенция на Пенсилвания е бил засегнат
Коментари Харесай

Щатската съдебна агенция на Пенсилвания е деактивирана от целенасочена кибератака

Уебсайтът на щатската правосъдна организация на Пенсилвания е бил обиден от хакерска атака, която не наподобява да компрометира никакви данни, само че е оставила някои онлайн системи деактивирани, споделиха чиновници в неделя вечер.

Водещата организация за киберсигурност на федералното държавно управление, Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати и F.B.I. проверяват офанзивата, сподели в изказване основният арбитър Дебра Тод.

Тя я назова хакерска атака „ отвод на услуга “, употребявайки описанието на федералното държавно управление, когато нападателите „ наводнят целевия хост или мрежа с трафик, до момента в който задачата не може да отговори или просто се срутва, предотвратявайки достъпа за законни консуматори. "

Съдебната организация, Административната работа на съдилищата на Пенсилвания, не разпознава незабавно нападателите или претекста. Агенцията също по този начин не сподели дали нейните ограничения за киберсигурност са работили както е проектирано или дали нападателите са поискали пари или откуп.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР