Удобни, флуидни и преди всичко модерни – това са панталоните,

...
Удобни, флуидни и преди всичко модерни – това са панталоните,
Коментари Харесай

Обувките, които се съчетават перфектно с широк летен панталон

Удобни, флуидни и на първо място съвременни – това са панталоните, които припомнят на пижами, само че за горещите летни дни са единственият метод за реализиране на комфорт и грациозност по едно и също време. От сатен, памук или вискоза, те постоянно са в красиви пъстри принтове, от време на време са едноцветни и сигурно са най-хубавата опция на дънките през лятото. Най-често ги комбинираме със обикновен топ или тишърт, а от време на време с риза, бюстие или сако в същия принт за съвършения съгласуван аутфит. Нещо, което можем да носим всекидневно този сезон. Но какви обувки да изберем, с цел да наподобяват тези панталони още по-ефектно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Ако желаеме да разчупим небрежната " домашна " страна на пижамата, най-хубавото решение е да носим сандали на ток. Те ще създадат тези панталони да наподобяват по-женствено, като се изключи че ще ни създадат по-високи (което е значимо при необятните модели). По този метод можем да ги носим на празненство или на друго публично събитие.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jessie Bush (@jessie_bush)

Балерините също са подобаващи за този вид панталони, а също така са must have този сезон, изключително тези модели от мрежа, които в последно време постоянно виждаме в Инстаграм фийда си. За малко по-лятна и небрежна хармония обаче може да заложим на чехли. Има толкоз елегантни разновидности, които от дълго време носим и в градски условия, а освен на плажа. Това важи и са грубите сандали, които имат по-груба хармония, само че пък биха придали много съвременен тип на един другояче по-семпъл пижамен панталон.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

 
Роузи Хънтингтън-Уайтли и завръщането на късия състезателен чеп

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР