удесните игри и страхотната форма, в която се намира стражът

...
удесните игри и страхотната форма, в която се намира стражът
Коментари Харесай

Петев иска вратар на Локо Пловдив в Босна

удесните игри и страхотната форма, в която се намира стражът на Локо Пд Динко Хоркаш го изправят пред сериозна алтернатива, написа “Тема Спорт ”.

Вратарят, който записа 4 сухи мрежи от мача под рамката на смърфовете е впечатлил селекционерът на националния тим на Босна и Херцеговина, който готви повиквателна за хърватина. Оказва се, че 23-годишният пазач има и босненски паспорт и това прави напълно действителна опцията да стане съотборник на Един Джеко.

Юношата на Динамо Загреб и сътрудника му обаче към момента се двоумят дали да отговорят позитивно на сходна покана, защото съгласно медиите в Хърватска той има действителни шансове да попадне измежду избраниците на селекционера на шахматистите Златко Далич за международното състезание в Катар през ноември. Повод за сходни апели дават неубедителните игри на двамата подгласници на стража на Динамо Загреб Доминик Ливакович.

Както е известно точно, поради него Хоркаш напусна родния си клуб. В същото време другите две варианти са Ивица Ивушич, който пази на Осиек, само че към този миг от акцията е позволил 13 гола в 10 мача. Още по-притеснителна е формата на вратаря на Риека Недялко Лабрович, който е с едвам една чиста мрежа от 9 опита, в които е инкасирал цели 16 попадения.

В същото време Хоркаш единствено за 5 мача се трансформира в любим на черно-бялата агитка. Той се възползва от болестта на Илко Пиргов и сграбчи своя късмет, като с прелестните си спасявания и постоянните игри е с съществена заслуга за успехите над Ботев Пд, Септември Сф и Черно море, а преди този момент чудесни реакции донесоха точката на смърфовете при визитата на Локо София.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР