Учителката от варненското училище СУ „Неофит Бозвели”, която се държала

...
Учителката от варненското училище СУ „Неофит Бозвели”, която се държала
Коментари Харесай

Бащата на битото от учителка дете във Варна: Тя изпрати сина ми да си лекува нервите

Учителката от варненското учебно заведение СУ „ Неофит Бозвели”, която се държала жестоко с третокласник, не го прави за първи път. Това стана ясно от думите на родителите на детето, съобщи Нова телевизия.

В обществените мрежи беше публикувано видео, на което се вижда учителката да удря пестник на детето.

„ В началото на месеца, на 3-ти получих видеоклипа от група във Facebook, в която си споделяме отговорностите, класната написа какви домашни работи имат децата. Преглеждайки клипа видях, че това, което се случва на този клип е с присъединяване на моето дете. Госпожата му крещи, удря го и му споделя да отива ида си лекува нервите, в случай че не се усеща добре”, споделя бащата на детето Иван Чаталски.

„ Когато се прибрах, го попитах какво се е случило през днешния ден и той сподели, че госпожата го е ошамарила. В следствие ми сподели и че това не е първият път, в който това се случва”, сподели още той.

Директорът на учебното заведение Даниела Игнатова знае за случая и е направила инспекция. „ Г-н Чаталски ме уведоми за случая още на другия ден. Показа ми клипа. След това аз започнах съответните дейности и направих инспекция. Междувременно родителите не са алармирали на мен публично. Сигнализирали са публично в Регионално ръководство по образованието. Оттам също направиха проверка”, разяснява тя.

„ Разговарях с въпросната госпожа. Тя сподели, че е била афектирана, тъй като обстановката е била такава. Втора година е преподавател в учебното заведение, има 32 години стаж, като 22 години е била в друго училище”, сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР