Училища в Ирландия остават затворени за втори ден, след като

...
Училища в Ирландия остават затворени за втори ден, след като
Коментари Харесай

Училища остават затворени след бурята "Офелия" в Ирландия

Училища в Ирландия остават затворени за втори ден, откакто бурята " Офелия " удари страната и аргументи гибелта на трима души, оповестява ДПА.

Повече от 200 000 семейства са без електричество, откакто бурята прекъсна доставките на 360 000 жилища в понеделник, оповестяват локални медии и доставчиците на електрическа енергия ESB Networks.

Бурята мина през Ирландия и се реалокира над западна Шотландия, Северен Уелс и елементи от северна Англия.

50-годишна жена е починала в югоизточна Ирландия, когато колата ѝ е ударена от падащо дърво покрай Аглиш в Уотърфорд, а различен човек е умрял при сходен случай по-късно в понеделник в региона на Дундълк.

Косвена жертва на бурята е 30-годишен, умрял от пострадвания, които е претърпял при случай с верижна коса, до момента в който разчиствал паднало дървов окръг Типерари.

Британската метеорологична работа оповестява, че бурята отслабва до момента в който се движи към Скандинавия, само че предизвестява, че към момента се чакат бурни ветрове.

" Възможно е да бъдат наранени пътни, железопътни, въздушни и фериботни услуги, чакат се продължителни пътувания, а някои пътища и мостове да се затворят ", добавя службата, като прибавя, че са вероятни спирания на електрозахранването и вреди по постройките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР