Ученият Жан-Жак Муембе-Тамфум, който е първооткривателят на заболяването Ебола, е

...
Ученият Жан-Жак Муембе-Тамфум, който е първооткривателят на заболяването Ебола, е
Коментари Харесай

Шок и ужас! Появи се "Болестта Х", много по смъртоносна и заразна от COVID-19

Ученият Жан-Жак Муембе-Тамфум, който е първооткривателят на болестта Ебола, е предизвестил за появяването на нова рискова болест. "Болестта X " е доста по-опасна от ковид и еболата. Той също по този начин е добавил, че е разкрил нулевия пациент, оповестяват международните осведомителни организации.

Лекарят от Конго е разказал, че при една от пациентките му са открити признаци на хеморагична тресчица. Веднага бяха извършени проби за ебола и някои други заболявания, само че нито един от тях не бил позитивен.

Специалистът е добавил, че това е изцяло ново заболяване, което може да се популяризира като ковид с невероятна скорост, само че в това време има смъртност като Ебола - от 50 до 90% от случаите.

Пациентката Дадин Бонколе е излекувана, само че нейните проби след тестването са изпратени за в допълнение изследване. Резултатите са съпоставени с огромно многообразие от болести, само че към днешна дата учените не са съумели да намерят съвпадане. Следователно „ заболяването Х “ към момента е мистерия и никой не може да каже какво тъкмо я предизвиква.

В момента, съгласно думите на специалисти болестта Х е единствено догадка, само че никой не се съмнява в появяването й, защото множеството вируси идват от животинския свят, а хората не престават интензивно да го унищожават и да нахлуват в него.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР