Учениците от Профилираната професионалната гимназия по икономика Проф. д-р Димитър

...
Учениците от Профилираната професионалната гимназия по икономика Проф. д-р Димитър
Коментари Харесай

Ученици от икономическата гимназия са победители в конкурса за сливенско послание за Пилон „Рожен“

Учениците от Профилираната професионалната гимназия по стопанска система „ Проф. доктор Димитър Табаков “ – Сливен са спечелили в състезанието за основаване на обръщение от името на област Сливен, което да бъде вградено в постамента на Пилон „ Рожен “. Това оповестиха от регионалната администрация.

 

Тяхното обръщение „ Дедите – горделивост и достолепие, ние – кураж и храброст “, ще бъде вдълбано в очертанията на област Сливен върху мраморен фундамент с картата на България, който ще крепи 111-метровия стълб с българското национално знаме на Рожен.

 

Общо 14 клуба  „ Млади възрожденци “ от цялата област работиха върху свои послания на тематика „ От жителите на област Сливен през днешния ден – за нашите потомци на следващия ден! “ и сътвориха над 30 родолюбиви обръщения към идващите генерации. Комисия под председателството на регионалния шеф оцени всички основани от децата послания и уточни спечелилия.

 

На 15 март в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в Сливен ще бъдат раздадени премиите на спечелилите и на всички клубове „ Млади възрожденци “, взели участие в състезанието за сливенско обръщение за Пилон „ Рожен “.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР