Учениците от бургаското училище Христо Ботев“ от кв.Долно Езерово станаха

...
Учениците от бургаското училище Христо Ботев“ от кв.Долно Езерово станаха
Коментари Харесай

Ученици от Долно Езерово станаха посланици срещу агресията

Учениците от бургаското учебно заведение „ Христо Ботев “ от кв.Долно Езерово станаха посланици против експанзията.

Проектът „ Спорт против експанзията “ е на фондация „ Борис Христов “ и се реализира с поддръжката на Министерството на младежта и спорта и със съдействието на Община Бургас.

Учениците взеха ефективно присъединяване, разисквайки разнообразни аспекти на насилието с известни положителни психолози. Лектори бяха доктор Пламен Въргов и Пламен Рибаров от ПУ „ Паисий Хилендарски “, както и проф. доктор Маргарита Стефанова-Бакрачева, заместител декан в СУ „ Климент Охридски “.

По забавен, провокативен метод, с образци от тяхното всекидневие, седмокласниците разпознаваха рисковото държание и техниките за справяне. Особено забавни бяха работните сесии, свързани с ролеви игри.

Позитивните срещи не престават с лекции, свързани с модели на дейно държание, а кулминационната точка ще е на спортния шампионат и концерт на Летния спектакъл в събота. Там ще гостуват Миро, Албена Вескова, НФА „ Българе “, Стоян Бончев, Борис Луков, Анастасия и Теодора и LA CUBANIA ORIGINAL, а водещ ще бъде обичаната от всички нас бургазлийка Гергана Стоянова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР