Учениците от 1. до 7. клас вече могат да ползват

...
Учениците от 1. до 7. клас вече могат да ползват
Коментари Харесай

Учениците до 7. клас вече имат достъп до електронни учебници

Учениците от 1. до 7. клас към този момент могат да употребяват електронно четими учебници. Издателска група „ Просвета “ обезпечи за всички учебни заведения в страната достъп до цифровите разновидности на печатните учебници по всички предмети.


Това, което детето единствено би трябвало да направи, е да влезе на уеб страницата на издателството на адрес http://www.prosveta.bg/elektronni-varianti, да избере стремежи учебник по стремежи предмет и да кликне върху бутона за прилагане.

Не е нужна регистрация. Скоро линкове към електронно четимите учебници ще бъдат качени на специфична платформа на страницата на МОН, откъдето също ще може да се четат и употребяват.

Въвеждането на цифрови копия на учебниците е за олекотяване на ученическите раници, от една страна, а от друга – с цел да създадат уроците по - забавни, разнородни и налични за децата.

Те имат изцяло идентично наличие с това на утвърждения печатен учебник, тъй че детето умерено може да остави книжния вид в учебно заведение и след това у дома да учи по електронния вид посредством своя смарт телефон, преносим компютър или таблет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР