Ученици, пребили жестоко 33-годишен мъж във Врачанско, се споразумяха да

...
Ученици, пребили жестоко 33-годишен мъж във Врачанско, се споразумяха да
Коментари Харесай

Агресия! Ученици пребили зверски мъж във Врачанско

Ученици, пребили грубо 33-годишен мъж във Врачанско, се споразумяха да не го тормозят повече и да му платят за побоя, научи организация BulNews. До договорката се стигна, откакто четирима младежи се изправиха в районния съд в Мездра преди дни и се разказяха за побоя над В.С.С. и натискът, който упражнявали над него по-късно.
Среднощният екшън се разиграл на 16 май предходната година във врачанското село Царевец. В дребните часове на нощта сред младежите В.Я.В., М.А.Г. К.А.Г. и Е.Г.С. и В.С.С. избухнал скандал. Спречкването бързо прераснало в пердах и младежите натупали крепко мъжа.
Органите на реда пристигнали на мястото и разтървали побойниците. Вследствие на мелето 33-годишният локален мъж е получил пострадване и бил настанен в болничното заведение във Враца. Мъжът бил със строшен гален и скъсване на връзката сред костите на лява подбедреница.
По време на правосъдното съвещание младежите дали обещание „ под никакъв предлог и условия да не упражняват душевен и физически тормоз над пострадалия и членовете на неговото семейство. Още в залата посредством юриста си младежите платили на В.С.С. сумата от 4800 лв. обезщетение за имуществени, неимуществени вреди и разходи по делото.
Определението предстои на обжалване пред врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР