Ученици от клуба по предприемачество на столичното 19 СУ “Елин

...
Ученици от клуба по предприемачество на столичното 19 СУ “Елин
Коментари Харесай

Ученици от столичното 19 СУ “Елин Пелин” с първи национален морски иновационен лагер

Ученици от клуба по предприемачество на столичното 19 СУ “Елин Пелин ” провеждат от 8 до 16 юли в Приморско,,FUNnel Camp ”. Това е първият летен народен морски иновационен лагер.

Целта на самодейността е да събере възпитаници от цялата страна и да ги предизвика да разсъждават върху настоящи проблеми, да ги научи на бизнес умения и по какъв начин да ги приложат на процедура, употребявайки технологии, нововъведения и персонална самодейност.

Програмата е направена от възпитаници, показа в ефира на радио София Владислав Петков - възпитаник в 10 клас в столичното 19-о учебно заведение :

„ Ние сме към 5-6 индивида. Лагерът е продължение на наше събитие от месец януари, когато събрахме възпитаници от няколко града. Това е събитие, чиято стратегия е направена от нас и е направена от възпитаници за възпитаници. Искахме страстите и събитията да останат за цялостен живот, като един паметен спомен. Уменията, които ще научат ще им влязат в приложимост. Идеята е да създадем, тъй че един възпитаник сред 14 година и 18 година, когато има концепция, да може да я създаде до действително действителен бизнес “, сподели Владислав.

Подкрепа на участниците ще окажат ментори от сферата на бизнеса.

„ Материята, която ние ще вземем на нашите лекции действително се ползва в същинския свят. Менторите ще водят другите лекции и работилници. Ще им покажем по какъв начин да генерират хрумвания, по какъв начин да образуваме верния екип, по какъв начин да си сметнем цената “, сподели Калин Радулов - бизнесмен и учител по предприемачество в 19 СУ “Елин Пелин ” .

Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР