Ученици от гимназията Алесандро Манцони в Милано я окупираха вчера

...
Ученици от гимназията Алесандро Манцони в Милано я окупираха вчера
Коментари Харесай

Ученици окупират гимназия в Милано в знак на протест срещу изхода от изборите в Италия

Ученици от гимназията " Алесандро Манцони " в Милано я окупираха през вчерашния ден в символ на неодобрение от изхода от изборите в Италия, оповестява Ти Джи 24 ком.
Първоначално учениците организирали митинг пред входа на учебното заведение. После се събрали във физкултурния салон, с цел да дискутират значими тематики, свързани с всекидневието. Сред тях била и тематиката за успеха на дясната коалиция на предварителния избор, в която господства крайната десница " Италиански братя " на Джорджа Мелони. После учениците решили в символ на митинг да окупират приземния етаж на учебното заведение за два дни и да възобновят образователните занятия в сряда сутринта. 

Междувременно управлението на гимназията е свикало незабавен образователен съвет, с цел да се оправи с рецесията.  
Президентът на Полша Анджей Дуда отхвърли през вчерашния ден рецензиите против успеха на ръководената от Джорджа Мелони дясна партия " Италиански братя " на парламентарните избори в Италия, съобщи ДПА.
" Какво възприятие за предимство, надменност и неуважение на демократичните правила би трябвало да имаш, с цел да приказваш за резултата от изборите в друга страна ", написа той в Туитър по адрес на тези, които споделят, че " е победил неправилния човек " или че италианците " са създали неправилен избор ".

Водещи политици от ръководещата в Полша националконсервативна партия " Право и правдивост " се изрекоха позитивно за изхода от вота в Италия. Премиерът Матеуш Моравецки поздрави Мелони за нейната " огромна победа ".
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР