Учените не правят изследвания само за коронавируса. Те упорито продължават

...
Учените не правят изследвания само за коронавируса. Те упорито продължават
Коментари Харесай

Кафето се пие 3 мин. след сипване и други тайни: какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Учените не вършат проучвания единствено за ковид. Те настойчиво не престават да вършат и други разработки за нещата, които ще останат след болестта. Някои са ежедневие, без значение дали човек е деен или е в карантина. На едно от тях е отдаден днешният ни лайфхак.

И по този начин, последните проучвания на учените демонстрират, че кафето е идеално да бъде пито на 3-ата минута от сипването. Тогава температурата му следва да е 60 градуса. Дали го пиете на екс като италианците, или го посръбвате по малко, би трябвало да знаете и други забавни неща.

Например, учените са пресметнали, че най-добре е СЛЕД кафето да пием вода - знаете, че в Гърция двете питиета вървят дружно, но не споделят коя след коя да консумираме. С водата след кафето ще се предпазим от камъни в бъбреците, убеждават ни специалистите.

Руските експерти изненадват с предложение, който желае да отслабва, пиейки кафе, да му поставя по малко масло. Оказва се, че резултатът бил кето, без значение от парадоксалността, която всеки ще изкаже на пръв взор.

Писали сме по тематиката за дозата кафе, в която споделят, че се криела отровата - тоест, всяко нещо е потребно или нездравословно в обещано количество.

Учените споделят, че в случай че пиете 2 къси, намалявате риска от диабет, 65% от заплахата за насърчаване на Алцхаймер и 15% от излагането на сърдечно - съдови болести, по които българите сме водещи в света, а жертвите им годишно са 65 000 души у нас, в това число 2/3 от корона-смъртите. От 3 къси и нагоре стопират от пристрастеност за самоубийство.

В същото време проф Олег Медведев от най-престижния в Русия Московски държавен университет предизвестява, че кафето действително не утвърждава, а просто "лъже " организма, като не му дава да спи. Ако се прекалява с дозата и не се съобразяваме с тъмната част на деня, когато е противопоказно на естествената реакция на организма, кафето може да аргументи огромни неприятности.

Едното е хронична изтощеност, другото е нарушен сън - две от нещата, които умножават спадането на имунитета и риска от всевъзможни болести - отпред с настоящия ковид.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР