Учени установиха, че първите земни тухлички на живота са се

...
Учени установиха, че първите земни тухлички на живота са се
Коментари Харесай

Учени установиха, че животът на Земята може би се е зародил в Космоса

Учени откриха, че първите земни " тухлички на живота " са се появили в Космоса, оповестява списание " Лайф ", представено от БНР. Изследването им също така демонстрира, че индивидът може да е с извънземен генезис. Учените установили, че молекули на алкохола, захарта и аминокиселините могат да се появят в открития Космос при конфликти сред метан и други елементарни химични съединения с галактически лъчи.

Сасан Есмаили и сътрудниците му от университета в Шербрук, Канада, по неестествен път основали макет на Космоса и възпроизвели идентична с това галактическо пространство атмосфера. Междузвездната материя от време на време била подлагана на въздействието на магнитни полета и други типове лъчение, като били имитирани процеси в открития космос.

Резултатите от опита им сочат, че навътре в макета почнали да се появяват свързани с живота молекули. Това свидетелства, че първите форми на живот може да са се зародили не на Земята, а в Космоса, и удостоверява теорията, че индивидът може да има извънземен генезис. Резултатите от проучването са оповестени в Journal of Chemical Physics.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР