Учени твърдят, че са открили подводницата, с която Хитлер е

...
Учени твърдят, че са открили подводницата, с която Хитлер е
Коментари Харесай

Учени твърдят, че са открили подводницата, с която Хитлер е избягал

Учени настояват, че са разкрили подводницата, с която Хитлер е избягал. Нови подводни фрагменти хипотетично сочат корабокрушението на немска подводница, която съгласно тайни теории е помогнала на Хитлер да избяга в Латинска Америка през 1945 година Това оповестява Daily Mail.

Някои специалисти са уверени, че останките от 80-метровата подводница, открити край крайбрежията на аржентинското пристанище Куекен, в действителност са подводница на Третия райх. Останките от подводницата са открити от водолази от изследователската група Eslabon Perdido („ Липсваща връзка “). Нейният началник Абел Басти счита, че нацистите може да са транспортирали с нея Хитлер до Аржентина. Жълта табелка с букви SS Италианският откривател Фабио Бискоти, началник на Италианската военноморска лига, която работи под надзора на италианските министерства на защитата и навигацията, е разкрил няколко евентуални следи.

Едната от тях е жълта табела с двойно S, с присъщ шрифт. По думите на Бискоти той е разискал находката с други историци, които се съгласили, че обозначението е сходно на знаците на Третия райх. Цветът на останките от подводницата също може да служи като тип удостоверение на догатката. „ Плочката е жълто-златиста. Така е във всяка подводница: всяка табела или някакъв значим детайл е изработен на жълт декор “, споделя откривателят, обяснявайки, че златистото е единственият натурален цвят, който се вижда на мрачно с алено осветяване.

Характерно е и мястото на корабокрушението. Американски и английски военни кораби, в това число подводници, са избягвали този регион. „ Следователно в края на войната, през май 1945 година, в случай че приказваме за подводници, те най-вероятно са немски “, споделя Бискоти. На други фотоси може да се видят евентуален перископ и люкове. Друго изображение демонстрира вероятните остатъци от бойната кула.

„ Тя е потърпевша мощно и се е разрушила. Но на фотосите се вижда нещо доста забавно, по-специално дефлекторът на бойната кула за талази. Подводницата има неповторим дизайн, присъщ за SS през Втората международна война. Тя не може да бъде объркана с английска подводница, защото те са изцяло разнообразни “, изяснява историкът. Конструкцията на бойната кула е един от детайлите, които в последна сметка може да доведат до истината. Размерите на потъналата подводница са почти същите като на немските подводници.

В същото време Бискоти не бърза да прави прибързани заключения и не взема отношение по отношение на теорията, че Хитлер може да е оживял през Втората международна война. „ Само когато съм на мястото на злополуката, ще бъда 100% сигурен “, изяснява той. Ръководителят на аржентинската изследователска група Абел Басти обаче счита, че останките са на въпросната подводница. В началото на есента откривателят изразил догадка, съгласно която Хитлер може да е избягал в Аржентина. „ Възможно е това да е подводницата, с която Хитлер се е евакуирал в края на войната “, споделя Басти. Според него подводницата е била взривена, с цел да се прикрият следите на Хитлер, преди той да бъде отведен в притежавано от нацисти ранчо в Моромар, на 24 благи северно от Куекен.  „ Основната ми догадка – която описах в детайли в книгите си – е, че Хитлер е избягал в Аржентина “, отбелязва Басти. Екип на аржентинските Военноморски сили инспектира немска подводница U-530, юли 1945 година (Неизвестен създател / Public Domain) Теорията, че Хитлер е оживял във Втората международна война, се счита за тайна и преди няколко години е опровергана от френски патолози, изследвали зъби, за които се счита, че са на Хитлер.

Съединени американски щати забрани целуването на жаби

През май 1945 руските войски откриват овъглено тяло в кратер, издълбан от избухнала бомба, и го разпознават като тленните остатъци на Хитлер. Френските откриватели получили позволение да изследват зъбите на Хитлер, които се намират на съхранение  в Москва. Докладът, оповестен в European Journal of Internal Medicine, е доказателство, че фюрерът е умрял през 1945 година. Според ръководителя на проучването Филип Шарлие зъбите са достоверни. Между другото: едно „ обръщение за Путин “ Междувременно по-рано стана известно, че американска атомна подводница е навлязла в Средиземно море. Подводницата USS Rhode Island, наречена „ конникът на нуклеарния апокалипсис “, може да носи 24 междуконтинентални ракети с обхват до 18 000 километра. Според италианското издание La Repubblica това е мощен възпиращ фактор и добра причина Русия да се откаже от потреблението на нуклеарно оръжие.

В Средиземно море може да се намира и атомната подводница USS Florida, която последно е забелязана в Гибралтарския пролив преди към месец. Тя носи 154 крилати ракети с стандартни бойни глави, които могат да бъдат изстреляни в залпове по седем и да се придвижват към задачата под вода. Много специалисти считат, че през лятото Съединени американски щати са посочили подводницата Florida покрай остров Крит, с цел да убедят Русия да не употребява тактическо оръжие в Украйна – огневата мощност на подводницата е задоволителна, с цел да нанесе пагубен удар без потреблението на нуклеарни технологии.

 

Учени настояват, че са разкрили подводницата, с която Хитлер е избягал

Actualno.bg

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР