Учени от Оксфордския университет обявиха, че има пряка зависимост между

...
Учени от Оксфордския университет обявиха, че има пряка зависимост между
Коментари Харесай

Жените, склонни към изневяра, проличават по пръстите на ръката

Учени от Оксфордския университет оповестиха, че има директна взаимозависимост сред склонността за невярност при дамите и дължината на пръстите им, написа уеб сайтът на сп. "Байолоджи летърс ", представен от Българска телеграфна агенция.

При дамите, изкушени да се отбият от правия път, показалецът на лявата ръка е доста по-дълъг от безименния. По време на изследването на хормоналните особености на организма на участничките станало видно, че съотношението в дължината на пръстите отразява равнищата на женските полови хормони, естрогените. Те дават отговор за "женствеността " на дамите - сложен набор от психически особености, присъщи за представителките на нежния пол.

При импулсивните дами, демонстративно показващи незадоволеността от връзките си с колегата, хормоналните индикатори достигали до оптимални стойности. Изследователите позволяват, че при сходни изследвания могат да бъдат допускани и неточности. Това се обуславя от обстоятелството, че към невярност били склонни и дами с ниски равнища на естрогтена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР