Учени остават изненадани от вътрешността на две мумии …Два египетски

...
Учени остават изненадани от вътрешността на две мумии …Два египетски
Коментари Харесай

Учени остават изненадани от вътрешността на две мумии

Учени остават сюрпризирани от вътрешността на две мумии …Два египетски саркофага, датирани от 3000 години, съдържат нещо много ненадейно (HiddenTruth.site).

 Изображение на Озирис, господ на египетския под земята свят
Изображение на Озирис, господ на египетския под земята святНаскоро, в болница Рамбам (Rambam Hospital) в Хайфа (Haifa), Израел, учени използваха КТ скенер, с цел да надникнат под обвивките на две мумии. Това, което откриха, много ги изненада.Двете мумии са част от сбирка в Националния музей (National Maritime Museum) от дълги години.Едната от двете е разказана, като „ сходство на птица “ и се смяташе, че съставлява египетския господ Хорус (Horus), в действителност безусловно съдържа останките на птица, евентуално сокол.Другата, за която дълго време се смяташе, че съдържа останките на малко дете, се оказа изпълнена с тиня и зърно, най-вероятно като подарък на Озирис (Osiris), египетския господ на гибелта.
Може би, мумиите са били сложени в гробница паралелно с действителна човешка мумия, с цел да работят като отбрана на душата на умрелия, когато тя си проправя път към отвъдното.Четете още: Гигантска скулптура на фараона Рамзес II е открита в Кайро (видео)Марсия Джавит от болница Рамбам споделя: “В Древен Египет, в гробниците основани за човешки същества, са били поставяни избрани артефакти и даже избрани животни, които съставляват мумифицирани остатъци.Птиците в Древен Египет са имали доста значима роля, тъй като се е считало, че са покровители. Така, че постоянно били поставяни в гробниците дружно с фараоните.Не споделям, че тази птица е пристигнала от гробница на фараон, само че е допустимо да има нещо общо с този тип история. ”               Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР