Учебната година вече започна за английските малчугани, а това се

...
Учебната година вече започна за английските малчугани, а това се
Коментари Харесай

Ако си учител и в класа има кралско дете, ето какво се очаква да правиш

Учебната година към този момент стартира за британските малчугани, а това се отнася даже за принцовете и принцесите. Да, те живеят в замък, само че това не им икономисва нито ходенето на учебно заведение, нито писането на домашни!

Разбира се, техните отговорности в учебно заведение са като на всички останали деца, само че по какъв начин се обръщат към тях учителите и техните съученици?

Въпреки че децата на Уилям и Кейт Мидълтън имат кралски трофеи "негово/нейно кралско височество " и "принц/принцеса ", те не важат за класната стая. Освен това от техните преподаватели не се чака да им се покланят и да вършат реверанси.

Да, в учебно заведение правнуците на кралица Елизабет Втора са просто Джордж, Шарлът и Луи!
 Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари
Що се отнася до семейството им, нещата стават малко по-сложни.

Технически семейството на кралското семейство е Маунтбатън-Уиндзор, което употребяват и децата на Хари и Меган - Арчи Харисън и Лилибет Даяна. Тя се употребява в случаите, когато не се посочват кралските трофеи.

В учебно заведение обаче принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луис употребяват фамилното име Кеймбридж, взето от купите на техните мама и тате. Този факт е доказан от самия принц Джордж, който през 2017-та година е сниман с учебната си чанта, върху която има етикет с надпис "Джордж Кеймбридж ".



За съпоставяне, принц Уилям и принц Хари използваха "Уилям Уелс " и "Хари Уелс " в ученическите си години, както и по време на военната си работа.

Аналогично, семейството им идва от купата на татко им Чарлз, принцът на Уелс. Това е метод хем да се отдаде респект към техния аставник, хем да се отстрани купата "принц ", когато тя би звучала прекомерно публично и ангажиращо.
 Какво обучение имат членовете на кралското семейство  Какво обучение имат членовете на кралското семейство  Какво обучение имат членовете на кралското семейство  Какво обучение имат членовете на кралското семейство
8-годишният Джордж и 6-годишната Шарлът посещават „ Томас Батерсий “ - учебно заведение за предучилищна подготовка, образованието в което коства 23 000 английски лири. Описано е от Ръководството за положителни учебни заведения като: "Голямо, натоварено, леко безредно учебно заведение за космополитни родители, които желаят децата им да имат най-хубавото британско обучение, за което се заплаща. "

3-годишното им братче Луи е в детска градина "Уилкокс ", намираща се наоколо до дома на кралското семейство в Кенсингтън. Той, както брат си и сестра си, следва стъпките на своя татко - принц Уилям, който е първият член на кралското семейство, записан в детска градина.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР