Учебната година и началото на есента неумолимо наближават. Не само

...
Учебната година и началото на есента неумолимо наближават. Не само
Коментари Харесай

Когато Кейт Мидълтън реши да бъде обикновен човек

Учебната година и началото на есента непреклонно наближават. Не единствено ние, само че и кралските особи се стремят оптимално да оползотворят последните летни дни и да се насладят на цялостни обороти на ваканцията.
 Кралица Елизабет, лятото в замъка Балморал, Борис Джонсън и кой различен ще я посети там
Кого предложения кралицата в лятната си резиденция

Елизабет чака много посетители в замъка Балморал

Тази за децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън продължава с баба им.

Семейството отпътува за замъка Балморал в Шотландия, където кралица Елизабет ще бъде до началото на октомври. Подобно на татко си, и принц Джордж (9 г.), принцеса Шарлот (7 г.) и принц Луис (4 г.) се чака да се насладят на природата в огромния парк на замъка, да се къпят в река Дий и да се забавляват в близките гори.
 Снимка 575654

40-годишната Мидълтън пък съумя за следващ път да изненада поданиците си с това, че още веднъж пътува като елементарен човек на борда на икономична класа на локална самолетна компания. Видео, на което я виждаме дружно с Шарлот, Луис и бавачката им да се качват на самолета, беше споделено в TikTok.
Kate
Замъкът Балморал е владеене на британското кралско семейство към този момент повече от 150 години, напомнят ни от People, и обичано място на всичките му членове. Малко след гибелта на принц Филип през април 2021 година, херцозите на Кембридж споделиха непоказвани досега фотоси от там.

На тях Уилям, Кейт, към момента невръстният Джордж и бебето Шарлот са в компанията на Филип и кралицата в една от залите на замъка. Шотландия заема особено място в сърцата на принца и херцогинята - точно в университета " Андрюс " там се срещат двамата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР