Участници от петия сезон на най-гледаното предаване тази есен се

...
Участници от петия сезон на най-гледаното предаване тази есен се
Коментари Харесай

Екстремният дух на Игри на волята завладява Черешката на тортата

Участници от петия сезон на най-гледаното предаване тази есен се впускат в кулинарна конкуренция идната седмица

Броени дни след края на най-гледаното предаване тази есен - Игри на волята, извънредно атрактивни участници от сезон 5 ще се изправят в борба за плакета в Черешката на тортата.

 



 

От понеделник до петък в 20:00 ч. на кулинарната сцена ще излязат огромният победител Иван Рълев, колоритният командос Пеньо Гатевски – Гатьо, приключилият на почетното пето място финалист Благомир Мастагарков, европейската и международна шампионка по самбо Мария Оряшкова и носителката на купата Мис България за 2018 година Теодора Мудева. След тежките моменти на Дивата река, петимата смели приключенци ще разкрият какъв брой значима е храната за тях, а за някои готвенето ще бъде по-уморително от най-тежките игри в рисковото риалити.

 

В понеделник първи в надпреварата се впуска огромният победител в сезон 5 на Игри на волята - амбициозният зъботехник Иван Рълев. Както и в игрите, той ще вложи сърце и душа и в готвенето. Последният Гладиатор ще посрещне гостите си в родния си град Симитли с обичайната българска вечеря. В менюто му ще влязат две салати и разядка, а за главното ще заложи на обичана рецепта, която майка му подготвя постоянно.

 

Рълев ще изненада с домашна питка, която ще омеси с неговата баба. Всички артикули ще са от фамилната градина и от български производители. Вълнуващото посрещане и другарската конюнктура ще подсигуряват отлична атмосфера, а първенецът е подготвил цели три изненади за своите посетители. Той ще приказва за работата си и за живота след успеха в Игри на волята, само че дали десертът му ще се хареса на всички?

 

Вечеря в жанр „ Гатьо “ ще видят феновете във вторник, когато в Черешката на тортата ръкави ще запретне паметният Пеньо Гатевски – Гатьо. Командосът от специфичните елементи ще разчита на гостоприемството на родния си град Пловдив, където ще готви в професионална кухня и ще посрещне гостите си в ресторант. Изключително колоритният участник в рисковото риалити ще приказва, каквото мисли и ще готви, както реши. В менюто му ще влязат обичаните му сьомга и аспержи, а за десерт ще предложи неповторимо вкусна торта. В кухнята му ще има бойкот и огън, само че дали крайният резултат ще се хареса на останалите? Феноменът на Игри на волята ще се върне в спомените към годините си като боен, а вечерята му ще стартира и приключи с музикални изненади.  

 

Българският Кен Благомир Мастагарков ще показа стилна и елегантна вечеря с сряда. Моделът и някогашен футболист ще подготви съвременно четиристепенно меню с българска нотка, разкривайки пред феновете неподозираните си гении. Финалистът в Игри на волята сезон 5 ще готви с био артикули, а част от вкусните му оферти ще бъдат домашна питка с три типа разядки и свинско бонфиле с билкови трохички. Елегантният готвач ще опитва да подготви по-добри аспержи от препоръчаните от Гатьо, а масата му ще бъде без забележка. Красивата презентация и уравновесеното меню ще впечатлят останалите участници в предаването, пред които приключилият на почетното пето място Мастагарков ще разкрие, че към момента не е разкрил дамата до себе си.

 

В четвъртък феновете ще видят по какъв начин се оправя с готвенето европейската и международна шампионка в самбото Мария Оряшкова. Последната Амазонка ще признае, че няма опит в кухнята, само че ще компенсира с извънредно усърдие и дисциплинираност. Мария ще посрещне гостите си с лесни, само че вкусни предписания, приготвени с домашни артикули. В менюто й влизат две салати, главното ще бъде в гювече, а десертът й ще е апетитен и потребен. Шампионката ще направи жест към близката си другарка Теодора Мудева, която ще получи специфична порция. Пред гостите си Мария Оряшкова ще повдигне завесата над персоналния си живот и ще разкрие по какъв начин й е повлиял дългият престой на Дивата река. И още - какво й е коствало да показа на Арената, че поставя завършек на професионалната си спортна кариера, не пропускайте в четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

 

Красив свършек на седмицата ще сложи носителката на купата Мис България за 2018 година Теодора Мудева. За приготвянето на изобретателните ястия ще й оказва помощ нейният избраник и участник в Игри на волята – Румен Радев. Моделът ще изненада с брускети с компот от праскови и необикновени сарми с патешко магре и булгур, а вечерята й ще започва не къде да е, а в зала по танци.

 

Бившата състезателка по спортни танци ще им покаже съществени стъпки, само че един от гостите й ще откаже да танцува ча-ча. Вкусните изкушения, приготвени взаимно с Румен, ще впечатлят останалите участници, пред които Теодора Мудева ще показа още за взаимния й живот с Румен Радев и за любовта от пръв взор.

 
Кой от участниците ще стане кулинар на седмицата, гледайте в новите епизоди - всяка делнична вечер от 20:00 ч по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР