Участничката във VIP Brother и носителка на титлата Мис Силикон

...
Участничката във VIP Brother и носителка на титлата Мис Силикон
Коментари Харесай

Урочасват любовта на Джулиана Гани и Станимир

Участничката във VIP Brother и носителка на купата Мис Силикон – Джулиана Гани, разкри, че със брачна половинка ѝ Станимир Ташев мечтаят за две или три деца.

„ Станимир желае първото да е момче, а аз – момиче. На шансовете от питката обаче на мен ми се падна сейшелски живот и доста почивки, а на него – хубава работа и благополучие. Да си призная, още не се усещам подготвена да стана родител “, съобщи Джулиана пред сп. Love Style.

Двойката счита, че доста хора завиждат на любовта им. Заради това те към момента се двоумят дали да вдигнат огромна и обилна женитба тази година, откакто през 2017-а подписаха брак в стеснен кръг.
„ Искахме, само че мисля, че е по-добре да не я изпълним, тъй като ни е боязън да не ни урочасат. Много се приказва за нас непрекъснато и това ни въздейства. Хората ни завиждат и ние го усещаме “, изяснява Станимир.

Джулиана обаче не се е отказала от концепцията, тъй като желае да предложения всичките им родственици и близки другари, защото на първата женитба те не участвали. Тя споделя мнението на брачна половинка си, че ги урочасват, тъй като всеки ден я боли глава. А от време на време двамата се карат без мотив, и то за безспорни нелепости.

Източник: tialoto.bg
Снимка: сп. Love Style
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР