Участничка в „Стани богат“ шокира зрителите на популярното предаване тази

...
Участничка в „Стани богат“ шокира зрителите на популярното предаване тази
Коментари Харесай

Участничка в „Стани богат“ изби рибата, не знае какво е лунен пейзаж

Участничка в „ Стани богат “ шокира феновете на известното предаване довечера. 24-годишната Йоана е млада, красива, твърди, че е квалифициран геолог от СУ „ Св.Климент Охридски “, само че както се оказа и липсват базови познатия.

Йоана Мангезова работи в онлайн магазин, интересува се от всякаква музика, гледа всевъзможни излъчвания, а в предаването я довела случайността.

Тя отпадна още преди първата сигурна сума – на въпрос за 500 лв., който беше обикновен. „ Кой израз се употребява за изложение на необлагородени инфраструктурно места или такива с дребна растителност? “.
Възможните отговори бяха: А – Сатурнов натюрморт, B – Уранова апаратура, C – Лунен пейзаж и D – Плутонов портрет.
свързани новини9680на 21.12.20217083на 02.11.2021
„ Разбра ли въпроса? “, попита Михаил Билалов. „ Горе-долу, да “, призна Йоана и стартира да разсъждава. Още първоначално стана ясно, че тя не знае кой е правилният отговор. Убедена бе, че е уранова апаратура, а може би и плутонов портрет.

Йоана била чувала тези словосъчетания, само че не била сигурна, поради което реши да употребява първия си жокер на незаконно ранен стадий в предаването. С 50/50 тя се надяваше, че ще прескочи това ходило, само че не съумя, откакто компютърът й остави сатурнов натюрморт (от натюрморт, изложение на мъртва природа в изкуството) и лунен пейзаж. Йоана не одобри подсказката на водещия и настояваше на своето – сатурнов натюрморт

„ Ако държиш, няма никакъв проблем? “, сподели й водещият.

„ След твоето идване в нашата игра ще настане безспорен сатурнов натюрморт, скърбя, неверен отговор. Случайно се опита да дойдеш, инцидентно поигра, няма драма! Просто ти си геолог и мислих, че го знаеш “, сподели Билалов след неуспеха на момичето.

„ Седя и се чудя, в случай че съм продуцент и стане тей какво правиш? пускаш го или не го пускаш? Защото като го пуснеш правиш рейтинг, тъй като всички приказват и гледат (публиката доста обича да е над) или не го пускаш, поради твърдото ядро, което се гърчи, диша в книжен плик и му е изцяло ясно, че някой до момента в който е правил кастинг е гледал нещо по-интересно в тик ток... “, пишат след предаването възмутени фенове.

„ Хората в България с капацитет да се оправят добре в подобен вид надпревари не са десетки хиляди. А сега се конкурират всекидневно две интелектуални надпревари по две национални малките екрани. И им трябват участници всеки божи ден. Затова не трябва да имате големи упования. Същото е и с начин на живот предаванията по националните малките екрани. И те би трябвало всеки ден да пълнят със звездно наличие ефира. И България тъй като е цялостна със звезди “, разясняват други.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР