Убийството на се случва точно в навечерието на президентските избори

...
Убийството на се случва точно в навечерието на президентските избори
Коментари Харесай

Огнян Минчев за смъртта на Навални: Русия е място на най-репресивните режими и най-голямото човешко падение

Убийството на се случва тъкмо в навечерието на президентските избори и след изявлението на Путин с Тъкър Карлсън. Не може да твърдим, че е било целеустремено ликвидиране, а не естествена гибел, само че по този начин или другояче тя е породена от режима на съветския президент.

Това сподели в предаването „ Офанзива “ по NOVA NEWS политологът Огнян Минчев, който разяснява гибелта на. 

Навални е следващата фигура от невероятната поредност от персони, които поеха по мирната опозиция против насилието, уточни Минчев. По негови думи обаче, с цел да преследваш тази тактиката, трябва да имаш против себе си съперник, който не е изгубил човешкия си образ. " А в Кремъл има цялостна липса морал, заради което съпротивата на Навални се е оказа неуспешна в политически проект. Ще бъде сполучлива в честен, защото Навални ще стряска сънищата на режима за доста време напред “, съобщи политологът. 

„ Русия е място на най-репресивните режими и най-голямото човешко проваляне “, сподели още Минчев.

Той разяснява и предизборната акция в Съединени американски щати. Според него Тръмп няма съзнанието за сложността на системата на интернационалните взаимоотношения и за мястото на американския президент в нея. „ Той ги приема като пазарни връзки. Имал е благосклонности към поредност от диктатори и злост към основни съдружници на Щатите “, добави специалистът. 

Мнението на политолога е, че делото, което може да извади Тръмп от президентската конкуренция, е това за щурма на Капитолия.

Минчев разяснява и идната ротация в държавното управление. Той е на мнение, че е допустимо такава да не се състои. „ За ГЕРБ и Движение за права и свободи не е забавен премиерският пост, както и поемането на обществена, основна отговорност за ръководството на страната, отпред с техен министър председател. ПП-ДБ имат по-голямата част от обществената власт, а ГЕРБ и Движение за права и свободи - властови механизми, които работят на второ равнище “, добави политологът ", уточни политологът.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР