Убийството на Мартин Божанов по прякор Нотариуса извади наяве отвратителни

...
Убийството на Мартин Божанов по прякор Нотариуса извади наяве отвратителни
Коментари Харесай

Мръсотия: Този адвокат ли е босът на Мартин Нотариуса?

Убийството на Мартин Божанов по прякор Нотариуса извади нескрито отвратителни истини за българското правораздаване. Както към този момент стана ясно, криминалисти от Министерство на вътрешните работи ревизират видеозаписи на срещите на някогашния основен прокурор Иван Гешев с лобиста в Темида. За такива срещи загатна и.ф. прокурор №1 Борислав Боби Сарафов, на което неговият предходник на поста отвърна със закани за каузи за клюка.

Сега осведомен твърди, че Нотариуса даже не е на върха на незаконната пирамида, над него стоял юрист, който играел ролята на посредник сред нарушители с проблеми в съда и магистрати с копнеж за спомагателен кеш.

Дали тази роля се играе от адв. Велимир Атанасов е работа на следствието да откри. За него се знае, че е някогашен арбитър от Софийския областен съд, ориентирал се отрано към частната процедура като юрист, защитавал е редица знакови имена, измежду които и Мартин Божанов. Името му беше забъркано в грозния рекетьорски скандал към бащата на Иван Гешев и присвояването на млечната компания „ Жоси ”.

В Темида се твърди още, че Велимир Стоянов се срещал постоянно с покрилия се в Дубай Пепи Еврото в печално известния ресторант „ Осемте джуджета ”, което доста елементарно може да се откри, стига управляващите да имат предпочитание да осветлят цялата истина към корупцията в правосъдната система.

Инфо: narod.bg

Тагове: Мартин Божанов адв. Велимир Атанасов Мартин Нотариуса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР