Убийството на куче предизвика онлайн бойкот на известен зимен курортен

...
Убийството на куче предизвика онлайн бойкот на известен зимен курортен
Коментари Харесай

Бойкотираха зимен курорт в Гърция заради убийството на куче

Убийството на куче провокира онлайн протест на прочут зимен курортен гръцки град в област Беотия, заяви гръцкият в. „ Катимерини “, представен от Българска телеграфна агенция.

През последните дни протестът на зимния курорт в Арахова в подножието на планината Парнасос, Централна Гърция, набира скорост след новината за измъчването и убийството на 8-годишно хъски на име Оливър от незнаен причинител.

Хората, които са резервирали ваканции в Арахова преди месец, започнаха да анулират пътуванията си, което провокира все по-голямо безпокойствие у локалните бизнесмени и поданици, които настояват, че незаслужено са станали цел на нечие закононарушение и че получават закани, показва вестникът.

Заместник основният прокурор Анастасия Масура изиска незабавно следствие за определяне на причинителя и наказателна отговорност за жестокото изтезаване на Оливър, заяви националната телевизия ЕРТ.

Миналата седмица оказва се, че кучето от порода хъски е било тежко измъчвано, откакто излязло от двора на къщата на притежателя си, което е довело до гибелта му.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР