Убийството на 39-годишният Васил Василев-Мешанлията от Гоце Делчев, е извършено

...
Убийството на 39-годишният Васил Василев-Мешанлията от Гоце Делчев, е извършено
Коментари Харесай

Гоце Делчев говори: Фаталната Виктория, разпалила враждата между бивш и настоящ приятел, в основата на зверското убийство на 39г. Васко Мешанлията! Как се стигна до кървавата разплата?!

Убийството на 39-годишният Васил Василев-Мешанлията от Гоце Делчев, е осъществено в положение на афект и под въздействието на опиати. Убиецът е бил мощно дрогиран сега на закононарушението, под въздействието на опиати е била и някогашната другарка на убития, 21-годишната Виктория, която е съизвършител в тежкото закононарушение, научи детайлностите Struma. com.

Мотивът за убийството е ревнивост от страна на новия другар на Виктория, на който тя показвала редовно чатовете си с Васил във Facebook, в които той продължавал да я тормози. В нощта на убийството Васил още веднъж писал на Виктория, която била с новия си обичан.

Това преляло чашата и 37-годишният софиянец и наредил да си уреди незабавна среща. Смелостта му пристигнала откакто и двамата с Виктория използвали доста количество наркотични субстанции, амфетамини и канабис. Васил, без да подозира, че му готви капан, приел поканата за среднощна среща и отишъл на указаното място с тротинетката си. А там към този момент го чакали Виктория и софиянецът Николай В.Скарали се и безусловно за броени минути, се стигнало да касапницата.,разкриха източници на Struma.com

Новото гадже на Виктория, извадил нож и без да се замисли го забил в гърлото на съперника си. Изоставили го и си тръгнали. Няколко часа по-късно, се качили на първия автобус за столицата, мислейки, че ще се скрият, само че опитните криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи в Благоевград към този момент били по петите им.

Задържани са на слизане от автобуса в столичния квартал " Надежда ". В Гоце Делчев познават Виктория, момичето живее с баба си, майка и има друго семейство и малко дете. От години тя гравитирала към наркозависимите в Гоце Делчев и не за първи път мъже се бият за нея.

Разюзданото и държание е известно на целия град. Успоредно с Васил, преди към няколко месеца поддържала връзка и с различен, след това се появил софиянецът, трансформирал се в палач -всички обаче са подвластни от опиатите. Васил Мешанлията и Виктория били дълго време двойка, обединявала ги нелеката им житейска орис, само че при започване на годината се разделили, и Васил не успявал да го преживее.

Случаят раздруса обществеността с хладокръвието, с което е погубен Васил, само че и отприщи куп въпроси. Млади хора, блъснали дъното след систематична приложимост на опиати. Път, който са избрали, предизвикани от житейски събития, нанесли съществени провали на душeвността им . Виктория е с кусур по рождение- единият и крайник е по-къс от другия и тя мъчно върви, майка и е надалеч от нея, живее сама с баба си, в безспорна бедност, описват гоцеделчевци.Васил също няма семейство, родителите му са умряли и той се лутал от години, избирайки изрично пътя на дрогата, който за него имал един изход- гибелта, само че Васил я срещна изненадващо и прибързано.

Виктория и софиянецът са в ареста, следва внасяне на искане в съда за непрекъсната мярка " задържане под стража "
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР