Убийство в центъра на Перник тази нощ. Сигналът за извършеното

...
Убийство в центъра на Перник тази нощ. Сигналът за извършеното
Коментари Харесай

Разстрел на наркодилър в центъра на Перник

Убийство в центъра на Перник тази нощ. Сигналът за осъщественото тежко закононарушение пред заведение е получен тази нощ към 03:00 ч. По първични данни незнайни на този стадий са произвели смъртоносни изстрели против 25-годишен локален гражданин. Пристигналите медици са установили гибелта му, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Отзовалите се на сигнала полицейски екипи са направили оглед. Изяснена е самоличността на умрелия - престъпно проявен за владение и разпространяване на наркотични субстанции, осъждан - изтърпявал е две ефикасни присъди за опиати – едната 10 месеца, а другата година и два месеца.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, следствието по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Перник.

Според информация на Нова телевизия убитият е Робърт Величков. Той е спряган за непосредствен до перничанина Валентин Кирилов-Пуйката, чиито доближени се търсят към този момент седмица по съмнение, че стоят зад серията гърмежи и кражби на банкомати от началото на годината.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР