От участието си в Ергенът имам и негативна следа. Загубих

...
От участието си в Ергенът имам и негативна следа. Загубих
Коментари Харесай

Виктория: От участието си в Ергенът имам и негативна следа

" От присъединяване си в " Ергенът " имам и отрицателна диря. Загубих работата си в БФС. Мислех, че ще мога да инфлуенсърствам и да работя в централата, само че ме уволниха. Причината - сякаш съм уронила репутацията на БФС. Аз не знам дали репутацията е доста висока след мен... Новият президент Георги Иванов-Гонзо ме уволни ".

Това разкри една от най-обсъжданите и скандални ергенки Виктория Асенова. Брюнетката за първи път обществено признава, че е изгонена от БФС тъкмо от Гонзо, написа България Днес. 

В същото време пък, наподобява, наречената от мнозина участнички в " Ергенът " " цър-пър " въпреки всичко е съумяла да срещне любовта. Виктория бе мощно разочарована, че ергенът Алек я отхвърли надалеч преди финала, и остана с разрушено сърце.

Сега обаче май някогашната служителка на БФС се носи на крилете на любовта. На няколко пъти Виктория е засечена с тайнствен мачо. Двамата били впечатляващо близки и май Виктория е намерила сродната си душа, за която по този начин мощно мечтаеше. Наскоро пък Асенова качи няколко фрагмента от басейн край София, на който театралничи по секси бански. Нищо чудно зад кадър, или по-точно този, направил фотосите й, да е  новото й гадже. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР