Убийство на таксиметров шофьор от Разград. Има задържан, съобщи за

...
Убийство на таксиметров шофьор от Разград. Има задържан, съобщи за
Коментари Харесай

Задържаха заподозрян за убийството на таксиметровия шофьор от Разград

Убийство на таксиметров водач от Разград. Има арестуван, заяви за Българска национална телевизия окръжният прокурор. Жертвата, мъж на 63 години, е открита на пътя сред Разград и село Дянково. Версиите са разнообразни, само че до момента няма следи от обир.

Разград

Охранителна камера на магазин е снимала хипотетичния палач на таксиметровия водач. По неофициална информация, той е към 25-30-годишен мъж, който леко накуцва, схваща и приказва турски език. Разследването е открило, че водачът на таксито е качил мъж от автогарата в Разград, който изискал да бъде закаран до село Дянково. Предполагаемият палач бил видян от жена, която спряла колата си, с цел да попита дали е станал пътен случай и дали може да помогне. Тогава мъжът помолил да бъде закаран до Разград.
Тихомир Тодоров-окръжен прокурор на Разград: Убиецът е бил умел, седнал откъм гърба вдясно в колата, с цел да не го вижда дамата. Има присъща походка, леко накуцва. Ако някой го разпознае, да се обади в полицията.  Камера е снимала хипотетичния палач на таксиметровия водач в Разград Камера е снимала хипотетичния палач на таксиметровия водач в Разград
Камера е снимала хипотетичния палач на таксиметровия водач край Разград, чието тяло беше открито нощес. Мъжът беше открит на пътя сред Разград и...

Криминалистите през днешния ден претърсиха необятен периметър към произшествието, с цел да открият ножа, с който е погубен водачът, само че без резултат. Успяха да намерят таблета на лидера и да смъкват от колата биологичен материал за ДНК-анализ. Колеги на убития водач споделиха, че са обезпокоени за живота си след тежкото закононарушение. Казват, че добре са го познавали.
Неделчо Георгиев- таксиметров водач: Работи единствено нощем. По принцип не ги качваме, когато усетим опасност. То и по закон е по този начин - можем да отхвърляме транспорт, само че не постоянно можеш да прецениш тъкмо.
Колеги на жертвата разясниха, че часове преди убийството 63-годишният таксиметров водач е чествал рождения си ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР