Убитият от американски дрон ирански генерал Касем Солеймани е планирал

...
Убитият от американски дрон ирански генерал Касем Солеймани е планирал
Коментари Харесай

САЩ: Солеймани е планирал атаки в България и Германия

Убитият от американски дрон ирански военачалник Касем Солеймани е възнамерявал офанзиви в Близкия Изток, само че също по този начин в България, Германия, Босна и Херцеговина, Кения, Бахрейн и Турция. Това се показва в резолюция, импортирана в американския Сенат, представена от сръбското издание на Би Би Си.

В обявата написа също по този начин: " В отговор на убийството на техерански нуклеарен химик през 2012 година, за което иранските управляващи смятат, че виновност носи Израел, нападател самоубиец атакува рейс с израелски туристи в България. Петима израелски жители бяха убити при нападението на 18 юли 2012 година в Бургас, а 42 бяха ранени ".

В документа написа още, че генералът е виновен за терористични офанзиви в Ирак и Афганистан, в който са починали стотици американски жители. В заключението пък се показва, че макар гибелта на Солеймани, " битката против Иранската републиканска армия, отдела " Кудс " и всички организации, свързани с тях, представляващи опасност за националната сигурност на Съединени американски щати, ще продължи ".

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР