Убиецът на футболния треньор Ферарио Спасов – Начо Пантелеев от

...
Убиецът на футболния треньор Ферарио Спасов – Начо Пантелеев от
Коментари Харесай

Убиецът на Ферарио Спасов бяга от България

Убиецът на футболния треньор Ферарио Спасов – Начо Пантелеев от ромския клан Манджиите от Лясковец, приготвя бягството си от страната, с цел да избегне идната неоправдателна присъда и последващото заплащане на кръвнина. За това сигнализират близки до починалия сред ламарините футболен експерт.

 

Мълвата, достигнала до другари на Спасов носи, че Начо Пантелеев е пробвал да се достави с подправен интернационален паспорт и персонална карта, търсейки услугите на мъж с прякор Тошо Руския, живеещ във Велико Търново, специализирал се във фалшификацията на български документи за идентичност.

 

„ Получих информация, че представители на рода Манджиите, са предложили 5000 лева на Тошо Руския, с цел да създаде документи на Начо, с които той да избяга от страната. Убиецът на Спасов се нуждае от интернационален паспорт, защото щял да избяга незаконно в Турция, изведен от наши трафиканти на бежанци, откъдето да си купи самолетен билет за страна отвън Европейски Съюз. Кольо Руския обаче отказал офертата, защото не желал да си има непотребни проблеми с полицейските служби отсега нататък. Това значи, че Начо и родата му ще търсят други фалшификатори на документи, с които джигитът да напусне страната “, твърди наскърбен другар от Горна Оряховица на Ферарио Спасов.

 

Припомняме, че още преди 2 седмици се понесе мълвата, че Начо Пантелеев, който бе подложен под домакински арест в Лясковец, е избягал от страната. Това се случи след мистериозното изгубване на 24-годишния джигит. Оказа се обаче, че той е бил прикрит от родата си при различен цигански клан в провинцията. Неофициално се твърди, че е приютен от рода на починалия цигански барон Кирил Рашков – Цар Киро в пловдивското село Ягодово.

 

Освен делото за ликвидиране на Ферарио Спасов против Начо Пантелеев се води и друго. Той е обвиняем за държане на опиати, открити в дома му в Лясковец на 7 декември, когато ченгетата намерили няколко грама марихуана у тях. Делото против Начо за владеене на дрога обаче не потегли в Районния съд в Горна Оряховица при започване на седмицата, тъй като юристът му Венцислав Фоти подал молба, че по същото време има дело в Окръжния съд във Велико Търново и не може да се яви.

 

След като Пантелеев бе пуснат на независимост единствено няколко часа след убийството на Ферарио Спасов, против него се надигна бурно публично неодобрение. С цялата си безочливост той даже написа в профила си във Facebook, че скоро ще оправи потрошения си от конфликта Мерцедес и още веднъж ще фучи с гневна скорост.

 

Както към този момент споменахме при започване на материала, Начо Пантелеев принадлежи към ромския клан Манджиите от Лясковец, наброяващ над 200 души. В Лясковец настояват, че родата му, както и самият той се занимават с трафик на проститутки към Англия и с произвеждане на подправен алкохол, както и че стоят отпред на тайфа изкусни джебчийки, от които в Лондон и други британски градове, са вдигнали ръце.

Инфо: Уикенд

Тагове: Начо Пантелеев Ферарио Спасов убийство убиец бягство фалшиви документи Манджиите Венцислав Фоти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР